EJ315-3 sofa TILBUD i sort læder

EJ315-3 Sofa – 3 personers sofa – TILBUD i Sort læder

EJ315-3 sofa er på TILBUD lige nu som 3 personers sofa i sort læder. Sofaen produceres af Erik Jørgensen er en polsteret sofa med koldskum, fast betræk på stel, aftageligt på puder, hvis knapper fjernes. EJ315 Sofa har en sokkel/stel i ubehandlet eg.

Stel: Eg ubehandlet

Læder: Corona 88 Semianilin læder gr. 2 og Atlas std. læder

Erik Jørgensen har gennem mange år haft et samarbejde med dygtige underleverandører indenfor læder, koldskum, træ og stål. De fleste underleverandører til Erik Jørgensen er danske og er dermed medvirkende til at forankre produktionen lokalt. Den tætte dialog mellem fabrik og underleverandør sikrer ligeledes møblernes høje kvalitet.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole . Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af lænestole fra Erik Jørgensen. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *