Grasshopper af Fabricius og Kastholm

Grasshopper FK 87 

grasshopper er en hvilestol i canvas med løse hynder og nakkestøtte i analin læder. Ramme i forkromet stål

H: 82cm B: 71cm D: 145cm.  
Læder fås i sort, naturlige, mørk brun, cognac.
FK 87 Grasshopper Stolen er tegnet af Preben Fabricius & Jørgen Kastholm i 1968 og produceres af Lange Production. Fabricius og Kastholm har designet unikke møbler, der er tidløse og endnu indfanger tidsånden. Møbler, hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed.
Møblerne produceres på samme fabrik og med de samme værktøjer, der blev brugt i 1960’erne for da de oprindelige møbler blev produceret. Hele produktionen foregår i et tæt samarbejde mellem Lange Production og Jørgen Kastholm.

Preben Fabricius & Jørgen Kastholm

Fabricius & Kastholm mødte hinanden på Skolen for Boligindretning, dannede efterfølgende et partnerskab. Sammen grundlagde de en tegnestue i 1961. De har specialiseret sig i at designe møbler og parcelhuse. Selv om de hver for sig har skabt nogle interessante designs, er det i partnerskab, at de har nået deres største succeser. Deres møbler er elegant, raffineret, og designet med en fantastisk sans for funktionalitet, detaljer og kvalitet.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/