AJ Gulv Hvid

DKK 6.775,00

Varekategorier: , ,

Beskrivelse

AJ Gulv Hvid – Louis Poulsen

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med Louis Poulsen i 1950-60’erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt.

AJ Gulv Hvid

AJ gulv Hvid blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu) og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte.

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi AJ  Gulv Hvid og andre udvalgte lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampe afdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

AJ Gulv Hvid

Design: Arne Jacobsen.
Materiale: Stål i hvid.
Dimension: Dybde 325mm, højde 1300mm.
Lyskilde: Maks. 60W E27

TOP