Enigma pendler – Louis Poulsen

DKK 4.695,00DKK 7.595,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Enigma Pendler

Shoichi Uchiyama (1947). Uddannet på YMCY, Institute of Design i Tokyo. Indehaver af firmaet Shoichi Uchiyama Design Office (1977) med speciale i lysdesign. Shoichi Uchiyama har vundet flere priser, blandt andet den tyske IF Design Award og den japanske Good Design Award.

Enigma 545 og 425 Lamper er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003.

Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidé med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Enigma’en passede godt ind i Louis Poulsens produktfilosofi og var en nyfortolkning af flerskærmsystemet. Japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelhed. Enigma betyder “gådefuld”, hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi Enigma pendler samt andre udvalgte lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind vores lampe-afdeling i Juhls Bolighus. Vi viser samtidig lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores lampe afdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde en rette belysningskilde til netop dine behov.

 

Enigma 545

Design: Shoichi Uchiyama.
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i børstet og lakeret aluminium.
Dimension: Diameter 545mm, højde 970mm.
Ledningslængde: 4m
Vægt: Maks. 2 kg.
Lyskilde: Maks. 75W GU10

Enigma 425

Design: Shoichi Uchiyama.
Materiale: Skærme i matlakeret akryl, kegle i børstet og lakeret aluminium.
Dimension: Diameter 422mm, højde 740mm.
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 1 kg
Lyskilde: Maks. 50W GU10

Yderligere information

Variant

,

TOP