LC Shutters White – Louis Poulsen

DKK 3.895,00

Beskrivelse

LC Shutters White – Louis Poulsen

Louise Campbell (1970) Industriel designer fra Danmarks Designskole (1995). Rangerer i toppen af danske designere i dag. Internationale udstillinger i både Italien, Japan og England. Modtaget en række priser bl.a. Finn Juhl Arkitekturprisen, den Danske Kunstfonds treårige arbejdslegat og endelig den prestigefyldte tyske designpris IF design Award Guld for lampen Campbell.

LC Shutters

Louise Campbell har med LC Shutters tilstræbt at skabe en både komfortabel og atmosfæreskabende belysning i såvel private som offentlige sfærer. Udgangspunktet er en flad aluminiumsplade, der bearbejdes til den klokkeformede skærm. Skærmens mønster standses og præges til to vekselvirkende lag, mellem hvilke lyset slippes ud i et millimeter nøjagtigt mønster. Den 3 mm tykke skærm giver en meget robust lampe, hvilket gør den velegnet lige fra børneværelser til direktionsgange. Det blødgjorte lys giver en behagelig atmosfære i rummet. LC Shutters er smuk i både tændt og slukket tilstand.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi LC Shutters White og andre udvalgte LC lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind i Juhls Bolighus. Her har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde en rette belysningskilde til netop dine behov.

 

LC Shutters White

Design: Louise Campbell.
Materiale: Skærm: Optrykt aluminium, standset og præget. Ophæng: Pulverlakeret trykstøbt aluminium. Lyskilden er omgivet af en opaliseret diffuser, der sikrer, at armaturet er
100% blændfrit.
Dimension: Diameter 440mm, højde 301mm
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 3 kg
Lyskilde: Maks. 70W E27

Juhlsbolighus.dk er godkendt og kontrolleret af  juhls-bolighus-emaerket-kontrolleret-80x86

TOP