PH 3½-2½ Gulv

DKK 10.550,00

Varekategorier: , ,

Beskrivelse

PH 3½-2½ Gulv – Louis Poulsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

PH 3½-2½ Gulv

PH 3½-2½ gulv er medlem af 3-skærms familien, der i dag tæller 20 lamper, heraf 3 til udendørs brug. Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige modeller. PH lampernes numre refererer til skærmstørrelsen. PH 3½/2½ består af en overskærm på ca. 35 cm. PH 3½-2½ gulv blev i sin nuværende form introduceret i 2002.

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi PH 3½-2½ Gulv  og andre udvalgte lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampe afdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

PH 3½-2½ Gulv

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med stander og fod i højglansforkromet messing og stål.
Dimension: Diameter 330mm, højde 1300mm.
Lyskilde: Maks. 100W E27

TOP