PH 3/2 Bord Højglansforkromet

DKK 6.875,00

Varekategorier: , ,

Beskrivelse

PH 3/2 Bord – Louis Poulsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed, der, foruden lys, bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

PH 3/2 Bord

PH 3/2 Bord er medlem af 3-skærms familien, der i dag tæller 20 lamper, heraf 3 til udendørs brug. Poul Henningsens samarbejde med Louis Poulsen startede allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige varianter. PH-lampernes numre refererer til skærmstørrelsen. PH 3/2 Bord består af en overskærm på ca. 30 cm, men her er brugt mellem- og underskærm fra den model, der hed 2/2. PH 3/2 Bord blev i sin nuværende form introduceret i 1999.

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi PH 3/2 Bord og andre udvalgte PH lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind i Juhls Bolighus. Her har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til7 at hjælpe med at finde en rette belysningskilde til netop dine behov.

PH 3/2 Bord

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med fatningshus og stel i højglansforkromet messing.
Dimension: Diameter 290mm, højde 472mm.
Lyskilde: Maks. 40W E14

TOP