PH 3/2 Pendel Højglansforkromet

DKK 4.795,00

Beskrivelse

PH 3/2 Pendel Højglansforkromet – Louis Poulsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilofi. En kulturpersonlighed, der, foruden lys, bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

PH 3/2 Pendel Højglansforkromet

PH 3/2 pendel er medlem af 3-skærmsfamilien, der i dag tæller 20 lamper, heraf 3 til udendørs brug.  Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige modeller. PH-lampernes numre refererer til skærmstørrelsen. PH 3/2 pendlen består af en overskærm på ca. 30 cm, men her er brugt mellem- og underskærme fra den model, der hed 2/2. PH 3/2 Pendel blev i sin nuværende form introduceret i 1999.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi PH 3/2 Pendel Højglansforkromet og andre udvalgte PH lamper fra Louis Poulsen. Men kom ind i Juhls Bolighus. Her har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde en rette belysningskilde til netop dine behov.

PH 3/2 Pendel Højglansforkromet

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme i mundblæst, hvidt, opalt glas med fatningshus i højglansforkromet messing.
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 1,5 kg
Dimension: Diameter 290mm, højde 242mm.
Lyskilde: Maks 75W E27

 

TOP