Teelo 8020 – Secto Design – Bordlampe

kr. 3.495,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Teelo 8020 – Secto Design – Bordlampe

Teelo 8020 er en sofistikeret bordlampe designet af Secto Design, der kombinerer skandinavisk enkelhed med innovativ belysningsteknologi. Denne lampe er et vidnesbyrd om Secto Designs dedikation til håndværk og æstetik, og den tilføjer en tidløs elegance til ethvert rum.

Miljøvenlig Produktion

Secto Design er kendt for deres bæredygtige produktion og brug af miljøvenlige materialer. Teelo 8020 bordlampen er ingen undtagelse. Lampen er lavet af PEFC-certificeret birketræ, hvilket sikrer, at træet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Desuden er alle Secto Designs produkter fremstillet i Finland af dygtige håndværkere, hvilket garanterer høj kvalitet og lang levetid.

Secto Design

Secto Design er et Finsk firma med respekt for nordisk birketræ og skandinavisk, enkelt design og professionelt håndværk. Med deres skarpe linjer og spændende arkitektoniske form er Secto lamper rum i sig selv. Lyskilden er skjult inden i lampen så den undgår at blænde. Det varme lys, der reflekteres fra birketræet, understrenger lampens rum og skaber et spændende og varmt miljø.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for belysning ogdansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk. Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

StørrelseN/A
Højde: 38 cm Bredde: 28 cm Dybde: 18 cm Materiale: Formpresset birketræ Lyskilde: LED (medfølger) Ledning: 240 cm med afbryder Farver: Naturlig birk, Valnød