TILBUD!

CH07 Skalstol – Hans J. Wegner – Udstillingsmodel

DKK 18.148,00 DKK 11.995,00

Kontakt os for vejledning

Udstillingsmodel

Materiale:
Eg Olie

Stof: Clara 184

Mål:
B: 92 cm.
D: 83 cm. Sædedybde: 48 cm
H: 74 cm. Siddehøjde: 35 cm.

Er på lager

Beskrivelse

CH07 Skalstol – Hans J. Wegner – Udstillingsmodel

CH07 Skalstol af Hans J. Wegner er fra Carl Hansen & søn. Skalstolen der er tegnet af den danske møbelarkitekt Wegner er en del af vores fast lav pris koncept. CH07 Skalstolen fås i et utal af variationer.

1 stk udstillingsmodel i eg olie

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

Stof:

Clara 184 CH07 Skalstolen Wegner kampagnepris

 

Hans J. Wegner

Hans J. Wegner blev født i 1914 i Tønder, som søn af en skomager. I en alder af 17 blev han udlært som snedker hos H. F. Stahlberg og her så Wegners første designs lyset.  Som 20‐årige flyttede han til København og startede på Kunsthåndværkerskolen, hvor han gik fra 1936‐1938, før han startede som arkitekt.

CH07 Skalstolen

Den berømte skalstol – skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende placering, så den kan beundres fra alle sider. Stolen absolut stabil, selvom den kun har 3 ben. Wegners runde sofabord CH008 er i øvrigt et smukt supplement til stolen.Stolen er fremstillet af formspændt finer. Sæde og ryg kan polstres med stof eller læder efter ønske. Designet af Hans J. Wegner i 1963.

CH07 Skalstolen af Hans J. Wegner fra Carl Hansen

Fast lav pris

Hos Juhls Bolighus tilbyder vi et Fast lav pris koncept. Det betyder, at vi kan tilbyde særdeles attraktive priser på udvalgte modeller. I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden CH07 Skalstolen et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Yderligere information

Træsort og behandling

Stof

Du kunne også være interesseret i...

TOP