Hästens Novoria – Elevationsseng – Udstillingsmodel – KONTAKT OS FOR EN GOD PRIS

Kontakt os for en god pris, vejledning, variant

Kun 1 stk. udstillingsmodel – 2 senge

Model: Novoria inkl. BJ topmadras

Hårdhed: Medium/Fast

Samlet størrelse: 210 cm x 210 cm

Varenummer (SKU): Novoria Varekategorier: , , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hästens Novoria – Elevationsseng – Udstillingsmodel

Hästens Novoria – Elevationsseng er på enhver måde en moderne justerbar seng. Smukt udformet, så den yder samme grad af støtte, blødhed og eftergivenhed som vores kontinentalserie, men med en justerbar sengs bekvemmelighed. Diskrete tilføjelser som f.eks. kantdetaljer på madrassen giver sengen en fastere fornemmelse end dens “søster”, Hästens’ justerbare Lenoria-model.

Hästens Novoria har tykke lag af åndbar, naturlig bomuld, uld og krølhår spredt over hør for at reducere statisk elektricitet og sikre eftergivenhed. Som følge heraf er sengens bevægelser uhindrede og nærmest lydløse.

 

Det tager kun én nat at lære at sætte pris på fornemmelsen af naturlige, åndbare materialer mod huden, som tilfører en hel ny dimension af komfort og blødhed til enhver seng, hvad enten det er en Hästens eller ej.

1 stk. Hästens Novoria – Elevationsseng – Udstillingsmodel

bestående af 2 senge. Hever seng måler 105 cm x 210 cm inkl. BJ topmadras. Hårdhed: Medium/hård

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

Affjedring først og derefter støtte

Hästens Novoria har to fjedersystemer, der giver en dyb støtte, som ikke alene tager imod din krop og holder den korrekt position, mens du sover, men som også udgør et pålideligt støttepunkt til kroppen, når du sidder mere op.

Den justerbare seng betjenes ved hjælp af en trådløs håndkontrol for at undgå, at uskønne ledninger spolerer dit sovemiljø, og Novorias motorer er fremstillet og certificeret i henhold til direktivet om miljøvenligt design og bruger kun en halv watt på standby.

Hvis du eller din partner har brug for forskellige støttegrader, kan Novoria specialfremstilles som en delt madras for at imødekomme dine behov. De eftergivende og åndbare naturlag holder belastningen af sengens motorer på et minimalt niveau, så de holder til mange års justeringer.

Lag på lag af naturmaterialer

Topmadras
BJ, fyldt med bomuld, uld og blødt, elastisk og fleksibelt krølhår af fremragende kvalitet.

Vendbar fjedermadras

 1. Betræk, delvist betrukket med bomuldsstretch
 2. Blanding af ren bomuld og uld
 3. Ægte krølhår
 4. Blanding af ren bomuld og uld
 5. 13 cm’s posefjedersystem, individuelt opspændte med fastere fjedre langs kanterne, stabilisatorer og forstærkede hjørnefjedre
 6. Blanding af ren bomuld og uld
 7. Ægte krølhår
 8. Betræk, delvist betrukket med bomuldsstretch

Underdel

 1. Betræk, delvist betrukket med bomuldsstretch
 2. Blanding af ren bomuld og uld
 3. Naturlig hør
 4. Hästens Bonnell fjedersystem, 13 cm høje med fastere fjedre langs kanterne og hjørnestopning af hør. Fordelt på 4 sektioner for at sikre større fleksibilitet
 5. Naturlig hør
 6. Krydsfiner
 7. Underspænding af bomuld, der forhindrer støv i at trænge op i sengen nedefra og gør sengens underside let at støvsuge
 8. Stel – solidt stål

 Hästens Novoria - Elevationsseng

Hästens topmadrasser

BJX Luxury, fyldt med adskillige lag af bomuld, uld, mohair og krølhår af fineste kvalitet.

BJX, fyldt med bomuld, uld og særligt udvalgt krølhår, der anvender de allerlængste og stærkeste hår for ekstra elasticitet.

BJ, fyldt med bomuld, uld og blødt, elastisk og fleksibelt krølhår af fremragende kvalitet.

BV, fyldt med tyk, blød bomuld og uld.

Alle modellerne ånder, så du kan sove i et luftigt og tørt miljø ved den rette temperatur. Vi anbefaler, at du udskifter topmadrassen hver 5-7 år for at sikre maksimal komfort og altid bruger en madrasskåner af bomuld, så madrassen holder sig frisk.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Yderligere information

Producent

TOP