God pris

Trinidad armstol 3397- polstret – sortlakeret ask

kr. 5.145,00 inkl. moms

Delbetaling
159 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.145 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 159 kr. Samlede kreditomk. 2.469 kr. Samlet tilbagebetaling 7.614 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,83%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Trinidad armstol – polstret med læder

Trinidad armstol polstret med lædersæde og i sort ask er designet af Nanna Ditzel i 1993, og produceres i dag af Fredricia Furniture. Trinidad stolen har for længst opnået status som en moderne klassiker. Stolens kendetegn er de karakteristiske vifteformede udskæringer, der giver den en lethed.

Overalt i Caribien finder man spor fra kolonitiden, ikke mindst i form af den victorianske arkitekturs kunstfærdige træudskæringer, som opløser facaderne i lys og skygge – den såkaldte Ginger Bread-teknik. Her hentede Nanna Ditzel inspiration til Trinidad stol. Præcis som en Ginger Bread-facade leger stolen kærligt med sollyset og tegner foranderlige skygger på gulvet og væggene. I takt med solens gang over himlen, ændrer Trinidad stolen sit eget og rummets udseende i et skyggespil, der på én gang gør stolen både gennemsigtig og iøjnefaldende.

Med det lette design, der nænsomt omslutter kroppen, klæder stolen ikke kun omgivelserne, men også dem, der sætter sig i den. De skærmformede skaller og slidserne sikrer, ud over det venlige indtryk, en god siddekomfort.

Trinidad armstol fås med eller uden armlæn og fremstilles i en række smukke træsorter og karakteristiske farver.

Stolen er stabelbar uden armlæn og fås med polstret sæde i stof eller læder. Ud over spisebordsstolen findes også det matchende bord Tobago samt en barstol. Stolen produceres af Fredericia Furniture

 

Materialer: Sortlakeret ask polstret med sort læder i gr. 0

Stel:  Blank eller mat krom

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Blank krom, mat krom eller sort
Skal: Sort lakeret ask
Sæde: polstret med sort læder i gr. 0

Mål:
B: 61 cm
D: 57 cm
H: 85 cm
Siddehøjde: 46,5 cm