God pris

Pelikan Stol – Finn Juhl – Gotlandsk fåreskind

Original price was: kr. 69.000,00.Current price is: kr. 54.995,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Mål

Højde:   68 cm
Bredde: 85 cm
Dybde:  76 cm

På lager
Leveringstid 1 – 2 uger

 

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.374 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 54.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.374 kr. Samlede kreditomk. 10.932 kr. Samlet tilbagebetaling 65.927 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,58%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Pelikan stol – Finn Juhl – Gotlandsk fåreskind

Pelikan stol af Finn Juhl. Om vinteren vender Pelikanstolen tilbage i gotlandsk fåreskind. Det gotlandske skind skaber et individuelt og unikt udtryk, hvor skindets varme naturlighed understreger stolens karakteristiske form. Da tilgængeligheden gotlandsk skind er sæsonbetonet, er Pelikan – Finn Juhl med Gotlandsk fåreskindår antallet meget begrænset.

Pelikan Stolen er tegnet af Finn Juhl.

Pelikanen er en stol med et fantastisk design, med sine organiske former er den inspireret af abstrakte skulturer og kunstnere som Picasso, Henry Moore, og designet af Finn Juhl til sit eget hjem i 1940 og nu genfødt. I dag udgør denne lænestol en del af dansk kulturhistorie og de moderne møbler, der udstråler mange af de værdier, der mere eller mindre forsvundet i disse dage. Pelikanen fremstilles af House of Finn Juhl og stolen er lavet ud fra de fineste produktions standarder med håndsyet betræk, og dens ben fås i eg, valnød og teak.

Pelikan lænestol – Gotlandsk fåreskind

Gotlandske pelsfår tilhører de nordiske primitive racer, de såkaldte korthalefår, og deres særkende er den flotte gråmelerede og krøllede pels. Fra tætte, nærmest krusede, til store skinnende bløde krøller – hvert enkelt gotlandsk får er unikt, og ikke to skind er ens.

Farven kan fra naturens side variere fra lysegrå til mørkegrå med nuancer af både hvid og sort. Det betyder, at hver eneste Pelikan stol får et originalt og individuelt udtryk, der understreger stolens karakteristiske og animalistiske udtryk.

Mål på Pelikan – Finn Juhl

Højde:    68 cm
Bredde: 85 cm
Dybde:  76 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Ben: Valnød, eller eg
Polstring: Gotlands fåreskind

Mål:
B: 85 cm
D: 76 cm
H: 68 cm
Siddehøjde: 37 cm