Udstillingsmodel

Highlight Table – DK3 – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 32.909,00.Current price is: kr. 26.327,00. inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
694 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 26.327 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 694 kr. Samlede kreditomk. 6.956 kr. Samlet tilbagebetaling 33.283 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,69%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Highlight Table – DK3 – Udstillingsmodel

Highlight Table – DK3 – Udstillingsmodel er et råt og elegant spisebord med et markant åbent og let skrånende stålstel, som skaber en perfekt enkel kontrast til de organiske kanter på den massive træbordplade. For at fremhæve det rå udtryk fås bordet kun i vild eg eller vild valnød, som indeholder naturlige elementer fra træet såsom knaster, små sprækker osv.

Udtrykket highlight defineres som ”den bedste eller mest spændende eller interessante del af noget”. Og det, der gør produktionen af Highlight Table rigtig interessant, er det store udvalg af vild eg og vild valnød på værkstedet, hvilket giver mulighed for at skabe meget spændende og varierede bordplader – hver med sin egen eksklusive træstruktur og skræddersyede look.

Mål:
Længde: 240 cm
Bredde: 100 cm
Højde: 72 cm

Materiale:
Bordplade: Vildeg
Stel: Sort

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.

Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

Læs mere om DK3 her.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/