Udstillingsmodel

EJ315 Sofa – 3 pers. – Sort læder – Erik Jørgensen – Udstillingsmodel

kr. 53.195,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.334 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 53.195 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.334 kr. Samlede kreditomk. 10.824 kr. Samlet tilbagebetaling 64.019 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,81%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

EJ315 Sofa – 3 pers. – Sort læder – Erik Jørgensen – Udstillingsmodel

EJ315 Sofa – 3 pers. – Sort læder – Erik Jørgensen er en polsteret sofa med koldskum, fast betræk på stel, aftageligt på puder, hvis knapper fjernes, sokkel:  eg sæbebehandlet.

Sofaen er en udstillingsmodel

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen

Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

 

EJ315 Stel:
Eg sæbebehandlet

Læder
Corona 88 Semianilin læder gr. 2

Erik Jørgensen

Erik Ole Jørgensen havde flair for det taktile i såvel tekstiler som i møbler, og i 1940’erne arbejdede han i en årrække for den legendariske formgiver Kaare Klint. Erik Ole Jørgensens stil er enkel og funktionel og placerer ham mellem de bedste danske møbeldesignere i sin tid. Han har deltaget i udstillinger i hele verden og vundet flere priser for sine velovervejede møbler.

Erik Jørgensen har gennem mange år haft et samarbejde med dygtige underleverandører indenfor læder, koldskum, træ og stål. De fleste underleverandører til Erik Jørgensen er danske og er dermed medvirkende til at forankre produktionen lokalt. Den tætte dialog mellem fabrik og underleverandør sikrer ligeledes møblernes og EJ315 Sofa høje kvalitet.

EJ315 sofa Erik Jørgensen

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af stole og sofaer. Men kom ind i Juhls Bolighus og se vores udvalg af stole fra Erik Jørgensen. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Stel: Eg sæbebehandlet
Læder: Corona 88 Semianilin læder gr. 2

Mål:
L: 210 cm
D: 77 cm
H: 81 cm
Siddehøjde: 43 cm