Udstillingsmodel

Safaristol – Udstillingsmodel – Kaare Klint

Original price was: kr. 17.295,00.Current price is: kr. 10.377,00. inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
379 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 10.377 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 379 kr. Samlede kreditomk. 3.251 kr. Samlet tilbagebetaling 13.628 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,32%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Safaristol – Læder – Kaare Klint

Safaristol med skammel – Læder fra Carl Hansen & søn er en udstillingsmodel

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

Kaare Klints KK47000 Safaristol er en videreudvikling af de stole, som en amerikansk filmfotograf og hans kone medbragte på en afrikansk safaritur i 1930’erne. Klint så parrets billeder og bemærkede stolene. De var formentlig baseret på indiske Roorkhee-stole, som blev anvendt af det britiske militær og var blandt de første byg selv-møbler.

Denne type af stole kunne samles uden værktøj og havde limfri samlinger med en ekstra stabil konstruktion, som forstærkedes, når man satte sig i stolen.

I sit arbejde med stolen fokuserede Klint på at forenkle og forfine stolens komposition og give den et strammere udtryk. Han kunne præsentere den færdige Safaristol ved Københavns Snedkerlaugs Møbeludstilling i 1933.

Klints sofistikerede stol er inspireret af sine britiske forgængere og samtidig indbegrebet af hans karakteristiske systematiske tilgang, fine håndværk og bemærkelsesværdige sans for proportioner og materialer.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Ask
Stof: Canvas

Mål stol:
B: 57 cm
D: 57 cm
H: 80 cm

Mål skammel:
B: 57 cm
D: 57 cm
H: 34 cm