Udstillingsmodel

VIPP456 Loungestol – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 15.499,00.Current price is: kr. 10.849,00. inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
393 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 10.849 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 393 kr. Samlede kreditomk. 3.279 kr. Samlet tilbagebetaling 14.128 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,60%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

VIPP456 Loungestol – Udstillingsmodel

VIPP456 Loungestol – Udstillingsmodel er velegnet til stuen eller læsekrogen. Stolen har en pulverlakeret aluminiumsramme med polstrede armlæn og et skråtvinklet sæde og ryglæn. Afrundede hjørner og det taktile, mørkebrune læderbetræk tilfører blødhed til den robuste konstruktion. Lænestolen er inspireret af den monokrome arkitektur og det stringente interiør i Vipp Shelteret, hvilket er udtrykt gennem valget af solide materialer og det mørke læderbetræk Lænestolen favner den distinkte Vipp æstetik, karakteriseret ved funktionelle kriterier og brug af materialer i højkvalitet. Holdbar i både udtryk og brug, kan denne stol tilpasses ethvert rum eller omgivelse. Oprindeligt designet til at stå foran pejsen i Vipp Shelteret, er det lave sæde og skrå ryglæn formet til at understøtte samtale.

Stolen er en udstillingsmodel. 

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.

Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

Materiale
Pulverlakeret aluminium, stål, anilin læder

Mål
H:75 x D: 66 x B:69 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Pulverlakeret aluminium, stål, anilin læder


Mål:
Højde 75 cm
Dybde 66 cm
Bredde 69 cm