TILBUD!

byKATO – S3 opbevaringsmøbel – Kampagne

DKK 26.951,00 DKK 16.950,00

Materiale:
Front: Flerfarvet som vist på billedet (Farver: Silver, Doeskin & Iron)

Korpus: Eg

Mål:
B: 130 cm.
H: 132 cm.
D:   43 cm.

Beskrivelse

byKATO – S3 opbevaringsmøbel

Kampagnepris så længe lager haves på S3 opbevaringsmøbel.

S3 er en formfuldendt fusion hvor det klassiske møder det moderne. S3 opbevaringsmøblet har elementer af det klassiske chatol, en snert af skænk og et touch af skab. Og med en åben invitation til at lade din kreativitet og din ordenssans forenes i dit helt personlige opbevaringsmøbel. Et møbel, der kalder på at blive hele familiens samlingssted. Med plads til alt fra porcelæn, duge og service til nøgler, dokumenter, kataloger, tablets og spillekonsoller.
Produceres med korpus i massivt eg eller valnød og med laminatfronter i enten hvid eller en smagfuld kombination af tre pastelfarver i beige og grålige nuancer

S3 opbevaringsmøbel kampagnen er i eg med farvet front.

 

S3 opbevaringsmøbel med korpus i eg/sæbe og flerfarvet front

 

Normalpris: kr. 26.950,- vejl. udsalg.

 

byKATO

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

 

Mål på byKato S3 opbevaringsmøbel

B130 x D43 x H132 cm

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden S3 opbevaringsmøbel et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Kontakt os angående S3 Opbevaringsmøbel

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74423000 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

 

Yderligere information

Træsort og behandling

Farve

TOP