Knitting Lænestol – Lounge Chair – Audo Copenhagen

kr. 31.795,00 inkl. moms

Bestillingsvare 🔵

Mål:
Højde: 90,6 cm
Bredde: 71,3 cm
Dybde: 66,9 cm
Sædehøjde: 30 cm

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
815 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 31.795 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 815 kr. Samlede kreditomk. 7.284 kr. Samlet tilbagebetaling 39.079 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,02%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Knitting Lounge Chair – Lænestol i Fåreskind, designet af Ib Kofod-Larsen

Knitting Lounge Chair ChairIb Kofod-Larsens ikoniske Knitting Lænestol, der første gang blev introduceret som en begrænset udgave i 1951, er blevet genskabt med en ramme i naturlig eg, mørkbejset eg og valnød. Denne karakteristiske stol er omhyggeligt håndlavet i Sverige af erfarne håndværkere, der forener traditionelle håndværksteknikker med moderne teknologi. Resultatet er et uforglemmeligt og tidløst design af højeste kvalitet, der balancerer elegance og komfort på smukkeste vi

Audo Copenhagen

Audo er et anerkendt navn inden for møbel- og belysningsdesign, kendt for sin dedikation til at skabe tidløse og funktionelle stykker, der kombinerer æstetik og praktisk anvendelse. Med rødder i dansk designtradition formår Audo at fusionere skandinavisk minimalisme med moderne innovation, hvilket resulterer i produkter, der både er smukke og holdbare.

Knitting Lounge Chair

En af de mest ikoniske stole i Audo’s sortiment er Knitting Lounge Chair, designet af den berømte danske møbeldesigner Ib Kofod-Larsen. Denne stol blev oprindeligt lanceret som en begrænset udgave i 1951, men er blevet genoplivet med en naturlig eg,

Designer: Ib Kofod- Larsen

Mål:
Højde: 90,6 cm
Bredde: 71,3 cm
Dybde: 66,9 cm
Sædehøjde: 30 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

Størrelse71,3 × 66,9 × 90,6 cm
Farve

Moonlight

Materialer:
Betræk: Sheepskin i farven Moonlight.
Træsort: Natur eg


Mål på stol:
Højde 90.6 cm
Dybde 66.9 cm
Bredde 71.3 cm