Seat Dots – Vitra – Hella Jongerius – Hynde

DKK 350,00

Kontakt os for vejledning og variant

 

Materialer:

Mål:
Diameter 38 cm

Leveringstid
ca. 4 uger

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Seat Dots – Vitra – Hella Jongerius – Hynde

De farverige Seat Dots er designet af Hella Jongerius for Vitra. Seat Dots måler Ø38, og passer derfor til de fleste stole. Hynderne er vendbare og kommer i 14 forskellige farvekombinationer, som passer til ethvert humør.

 

Hella Jongerius
En Hollandsk industriel designer. Hun har sit eget designstudio; JongeriousLab. I dag har Hella Jongerious både studio i Utrecht og Berlin. Hella jorgerius laver produkter som service, vaser, tekstiler og møbler. Hellas arbejder med en blanding af håndværk og industrielle metoder. Hun bruger inspiration fra det nutidige formsprog blandet med det traditionelle. Hella Jongerius arbejder for mange kendte virksomheder blandt andet Artek, Danskina, Maharam og ikke mindst den schweiziske møbelproducent Vitra, Hun står i dag sammen med Bouroullec brødrene og Jasper Morrison for størstedelen af Vitras Home Collection.

 

Køber du en Eames Plastic Armchair RAR (efter eget valg) mellem den 1. november 2017 og 31. januar 2018 får du en gave med i købet. Vælg mellem: 1 vendbar Seat Dot eller Vitra Design Museum Publication – “Essential Eames: Words & Pictures”. 

 

Eames Plastic Arm Chair - RAR Gyngestol Limited EditionEames Plastic Arm Chair - RAR Gyngestol Limited Edition

 

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan også altid kontakte os på på tlf.: 74423000 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Yderligere information

Farve

, , , , , , , , , , , , ,

Du kunne også være interesseret i...

TOP