Udstillingsmodel

Boxmadras Hästens Superia 2x90x210 – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 127.800,00.Current price is: kr. 89.460,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Sengen er en udstillingsmodel

 

På lager
• Levering
• Har du spørgsmål? +45 74 42 30 00

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.213 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 89.460 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 2.213 kr. Samlede kreditomk. 16.744 kr. Samlet tilbagebetaling 106.204 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,03%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Boxmadras Hästens Superia – Udstillingsmodel

Boxmadras Hästens Superia er en udstillingsmodel bestående af 2 stk. 90 x 210 boxmadras med fælles BJ topmadras i 180 x 210 cm

Hårdhed: En fast og en medium boksmadras.

Ben: firkantede i eg 16 cm.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder.
Vi tager forbehold for småfejl ved varen
Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

Hästens Superia – boksmadras er en sofistikeret rammeseng. Inden i dens tætte, kompakte størrelse findes et dobbelt Hästens fjedersystem, som er perfekt justeret til balancen mellem komfort og støtte. Adskillige lag bomuld og uld er fordelt med håndkraft hen over dens flade for at give en eftergivenhed og blødhed, som ingen syntetisk seng nogensinde kan måle sig med.

Det tager kun én nat at lære at sætte pris på fornemmelsen af naturlige, åndbare materialer mod huden, som tilfører en hel ny dimension af komfort og blødhed til enhver seng, hvad enten det er en Hästens eller ej.

 

Hästens øje for detaljer karakteriserer Superia lige fra opbygningen af den perfekte linjerede ramme til underspændingen, der forhindrer støv i at trænge op i sengen nedefra. Superia beskrives ofte som spændstig at røre ved, og lagene af naturmaterialer former sig for at støtte og forkæle kroppen. Takket være støtten indefra føler du dig nærmest vægtløs, mens du falder i søvn.

Eftersom størstedelen af teknologien i en integreret seng er indbygget i rammen, er det afgørende, at denne base holdbar og bygget efter dine nøjagtige specifikationer, og at den består vores egne uforlignelige kvalitetskontrol. Superia overstiger forventningerne på disse punkter.

Superias dobbelte Hästens fjedersystemer er nærmest lydløse i brug. Så skønt de fungerer fejlfrit og støtter enhver bevægelse, mens du sover, gør de det uden at lave en lyd.

Hästens

Affjedring først og derefter støtte

Boxmadras Hästens Superia indeholder Hästens dobbelte fjedersystem. Præcis som alle andre komponenter i en Hästens seng er fjedrene en videnskab i sig selv og en af de vigtigste dele af din seng. Fjedrenes elasticitet, holdbarhed og “blødhed” er afgørende faktorer for, hvor godt du sover om natten og følgelig, hvor godt du har det om dagen. Hästens Superia tilbyder en søvnoplevelse på et helt nyt niveau.

Boxmadras Hästens Superia – Udstillingsmodel

Rammeseng

  1. Betræk (100 % bomuld) jacquardvævet
  2. Blanding af ren bomuld og uld 1000 g/m2
  3. Ægte krølhår
  4. Blanding af ren bomuld og uld 500 g/m2
  5. 15 cm’s posefjedersystem, individuelt opspændte med fastere fjedre langs kanterne og forstærkede hjørnefjedre. Hjørnestopning af hør.
  6. Naturlig hør
  7. Hästens Bonnell-system, 13 cm
  8. Naturlig hør
  9. Ramme i massiv svensk fyrretræ med fingersamlinger, 16,8 cm høj. Underspænding af bomuld, der forhindrer støv i at trænge op i sengen nedefra og gør sengens underside let at støvsuge.

Topmadras

BJX Luxury, fyldt med adskillige lag af bomuld, uld, mohair og krølhår af fineste kvalitet.

Hästens topmadrasser

BJX Luxury, fyldt med adskillige lag af bomuld, uld, mohair og krølhår af fineste kvalitet.

BJX, fyldt med bomuld, uld og særligt udvalgt krølhår, der anvender de allerlængste og stærkeste hår for ekstra elasticitet.

BJ, fyldt med bomuld, uld og blødt, elastisk og fleksibelt krølhår af fremragende kvalitet.

BV, fyldt med tyk, blød bomuld og uld.

Alle modellerne ånder, så du kan sove i et luftigt og tørt miljø ved den rette temperatur. Vi anbefaler, at du udskifter topmadrassen hver 5-7 år for at sikre maksimal komfort og altid bruger en madrasskåner af bomuld, så madrassen holder sig frisk.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og senge. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Model: Superia inkl. BJ topmadras
Farve: Blue Check
Ben: Firkantede Eg olie 16 cm høje
Topmadrads: BJ, fyldt med bomuld, uld og blødt, elastisk og fleksibelt krølhår af fremragende kvalitet.

Mål:
180 x 210 cm