Keglen Ø400 – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

Original price was: kr. 4.595,00.Current price is: kr. 3.217,00. inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Keglen Ø400 – Louis Poulsen – Udstillingsmodel

Pendlens karakteristiske koniske skærme har en indbygget buet opal indsats. Det giver et smukt og blændfrit nedadrettet lys. Hver version af skærmen har sin egen måde at sprede lyset på, mens den hvide inderside sikrer, at lyset reflekteres optimalt. Der sendes også et blidt lys opad gennem en ensartet, diskret åbning i toppen af skærmene, som bidrager til den behagelige stemning.

Om Keglen

Samarbejdet mellem Louis Poulsen og BIG Ideas startede med udviklingen af en pendel til Tirpitz-museet i Blåvand – en bygning, som BIG har tegnet til Vardemuseerne. Tirpitz-museet åbnede i 2017, og pendlens rå, galvaniserede overflade afspejler museets på én gang fine og robuste arkitektur, der smelter sammen med det vestjyske klitlandskab. Det kunstneriske og tekniske samarbejde mellem Louis Poulsen og BIG Ideas fortsatte og har nu resulteret i denne videreudvikling af Tirpitz Pendel, der passer smukt ind i enhver form for interiør.

 

Lampen er en udstillingsmodel.

Udstillingsmodellerne har været brugt i vores udstilling og kan derfor have spor af brug på træ, stof eller læder. Vi tager forbehold for småfejl ved varen

Kontakt os for yderligere information om varens stand på info@juhlsbolighus.dk

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Base: Krom/sort
Skærm: Sort

Mål:
Lampe diameter: 40 cm
Lampe højde: 27 cm