AJ5 Mayor Sofa – Andtradition – Kampagne

DKK 35.995,00DKK 40.995,00

Kontakt os for vejledning og anden variant

Materialer:
Stof: Kontakt os ang. stof. F.eks Hallingdal 65, Fiord, Velvet Se: Stof fra KVADRAT
Stel: eg hvid olie, olieret røget eg, sortlakeret eg og olieret valnød

Mål:

D:  62 cm
H: 82 cm
L:  200 cm
Sh: 44 cm

Skriv under bemærkninger hvilken stof du ønsker

Leveringstid: 6 – 8 uger

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tag:

Beskrivelse

AJ5 Mayor Sofa – Andtradition – Kampagne

MAYOR er tegnet i 1939 af Arne Jacobsen og Flemming Lassen.

Kampagne fra 1. marts til 31. maj 2019

Mayor AJ5 en 3 personers sofa i tre udvalgte stoffer og 4 forskellige stel.

Rammen på Mayor er håndbygget af dygtige møbelhåndværkere. Sofaens bund er lavet af massiv eg. Mayors polstring er bygget op omkring et stel af massivt træ og er polstret i CMHR skum og stof eller læder. Mayor har tre løse sædepuder. Sofaen er lavet af materialer af høj kvalitet. Den stramme polstring og de to rækker af elegante knapper, der strækker sig over armlæn og ryg giver sofaen et simpelt og stilfuldt udseende. Sofaen perfekt ind i både et moderne hjem og på arbejdspladser, hvor kvalitet og design er vigtige parametre.

Mayor

Mål

D:  62 cm
H: 82 cm
L:  200 cm
Sh: 44 cm

Materialer:
Stof: Hallingdal, Fiord, Velvet.  Se stofferne fra Kvadrat her: https://kvadrat.dk/products?group_types=upholstery&names=1279,8555,1000
Stel: eg hvid olie, olieret røget eg, sortlakeret eg og olieret valnød

Design

Arne Jacobsen og Flemming Lassen er både højt anerkendte arkitekter og designere og de har designet mange projekter sammen og individuelt, hvilket har givet dem international anerkendelse og stor efterspørgsel på auktioner i dag.
Både Jacobsen og Lassen er kendt for deres enkle, ikoniske, strømlinede mønstre, der er rodfæstet i funktionshøjskolen, og som de vigtigste frontrunner, der definerer dansk modernisme.
Borgmester Sofa (Mayor) er en 3 personers sofa, der oprindeligt blev introduceret i 1939 sammen med Søllerød Rådhus, designet af Arne Jacobsen og Flemming Lassen. Deres hensigt var at fokusere på komfort og levedygtighed.

 

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden AJ5 Mayor Sofa et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Kontakt os angående AJ5 Mayor Sofa

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Yderligere information

Stof

, ,

Træsort og behandling

, , ,

TOP