JUUL903 – modul sofa – Nine-zero-three – Juul Furniture

Kontakt os for vejledning og variant
Kontakt os for leveringstid, pris og stof- og lædervarianter

Download JUUL903 produktblad

Mål

Armhøjde (stel): 60 cm
Armbredde: 6 cm
Total dybde (stel): 86 cm
Siddedybde: 52 cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 67 cm

Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

JUUL903 – modul sofa – Nine-zero-three – Juul Furniture

JUUL903 er en modul sofa med rigtig mange muligheder, der kan leveres betrukket med stof eller læder. JUUL903 er godt solidt møbelhåndværk designet af Jens Juul Eilersen og produceret af det nye brand Juul Furniture A/S på Eilersens egne fabrikker.

Mål

Armhøjde (stel): 60 cm
Armbredde: 6 cm
Total dybde (stel): 86 cm
Siddedybde: 52 cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 67 cm

Materialer

Stel i massiv træ med sæde affjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretan skum. Pude fyldet i sæde er HR skum, todelt med et fastere skum i bunden og et blødere på toppen, med et svøb af polydun. Pudefyldet i rygpuder er polydun. JUUL903 fås betrukket med stof eller læder. Ved stofbetræk: Leveres modellen standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Ved læderbetræk: Leveres modellen med fastmonteret betræk på stellet. Alle pudebetræk  er forsynet med lynlås. Alle stofpudebetræk er vendbare. Det valgte stof afgør, om der ved armen er en syning på tværs af chaiselong elementet.
Ved læderbetræk er der altid en syning ved armen på tværs af chaiselongelementet. Modellenleveresstandardmed175x25x25mmhjørnebenibørstetrustfritstål, alternativt175xØ50mmbenibørstetrustfritståltrukketindundersofaen.

Desuden tilbydes modellen mod tillæg med sortlakerede, hvidlakerede eller blankpolerede ben i rustfritstål, samt med træben i eg natursæbe, eg naturlakereteg olieret og eg sortbejdset i to størrelser: 175 x 40 x 40 mm eller 175 x Ø50 mm

JUUL FURNITURE A/S er et nyt og selvstændigt brand i N. Eilersen A/S koncernen. JUUL arbejder videre med den høje kvalitet i materialer og holdbarhed. JUUL er garant for moderne formsprog og unik komfort. Juul sofaer er produceret på Eilersens egne fabrikker med sikkerhed for håndarbejde i højeste kvalitet udført af erfarne fagfolk. Strategien bag JUUL er, at alle skal have mulighed for at sidde ordentligt – til en fornuftig pris

 Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.Du kan også altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Yderligere information

Producent

TOP