JUUL953 – modul sofa – Nine-five-three – Juul Furniture

Kontakt os for vejledning og variant
Kontakt os for leveringstid, pris og stof- og lædervarianter

Download JUUL953 produktblad

Mål

Armhøjde (stel): 68 cm
Armbredde: 7 cm
Total dybde (stel): 83 cm
Siddedybde: 50cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 68 cm

Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

JUUL953 – modul sofa – Nine-five-three – Juul Furniture

JUUL953 er en modul sofa med rigtig mange muligheder, der kan leveres betrukket med stof eller læder. JUUL953 er godt solidt møbelhåndværk designet af Jens Juul Eilersen og produceret af det nye brand Juul Furniture A/S på Eilersens egne fabrikker.

Mål

Armhøjde (stel): 68 cm
Armbredde: 7 cm
Total dybde (stel): 83 cm
Siddedybde: 50cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 68 cm

 

Materialer

Stel i massiv træ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum.

Pudefyldet i sæde er HR skum, todelt med et fastere skum i bunden og et blødere på toppen med et svøb af polydun. Pudefyldet i ryg er polydun. JUUL953 fås betrukket med stof eller læder.

Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.

Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.

Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. Alle stof pudebetræk er vendbare. Modellen leveres standard med 175 x Ø 50 mm ben i børstet rustfrit stål trukket ind under sofaen, alternativt 175 x 25 x 25 mm hjørne ben i rustfrit stål.

Desuden tilbydes modellen med sortlakerede, hvidlakerede eller blankpolerede ben i rustfrit stål mod tillæg. Endvidere tilbydes modellen med træben i eg natursæbe, eg natur lakeret, eg olieret og eg sortbejdset to størrelser mod tillæg: 175 x Ø 50 mm eller 175  x 40 x 40 mm

 

JUUL FURNITURE A/S er et nyt og selvstændigt brand i N. Eilersen A/S koncernen. JUUL arbejder videre med den høje kvalitet i materialer og holdbarhed. JUUL er garant for moderne formsprog og unik komfort. Juul sofaer er produceret på Eilersens egne fabrikker med sikkerhed for håndarbejde i højeste kvalitet udført af erfarne fagfolk. Strategien bag JUUL er, at alle skal have mulighed for at sidde ordentligt – til en fornuftig pris

 Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.Du kan også altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Yderligere information

Producent

TOP