DSR Eames Plastic Side Chair

DKK 2.260,00

Kontakt os for vejledning og tilbud på din variant

Materialer:
Skal i plastik
Ben i blank krom eller sort stel
14 farver

 

Mål:
B: 46,5 cm.
D: 55 cm.
H: 83 cm.
Siddehøjde: 43 cm.

Leveringstid
5 – 8 uger

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , Tags: ,

Beskrivelse

DSR Eames Plastic Chair

DSR Eames stolen er en meget behagelig stol, som med sit moderne formsprog passer til mange indretninger, både i hjemmet, restaurant/café og kantinen. Stolen fås med et forkromet wirestel eller et pulverlakeret stel i sort, som kan bruges til udendørsbrug. Stoleskallen fås i 15 forskellige farver.

Som standard leveres stolen med filtglidere, der egner sig bedst til trægulve og andre hårde gulve, de larmer ikke, og de er blidere mod gulvet. Ønsker man plastglidere, der egner sig bedst til gulvtæpper, kan det tilkøbes

DSR Eames stolen findes i farverne umbragrå, gul, poppy rød, hvid, sort, sennepsgul, gråbrun, creme og blågrøn og i 2015 blev der præsenteret følgende nye farver: Rød, mørkerød, grøn, isgrå, navy blå og moss grå.

DSR Eames Plastic Side Chair

Samme stol kan også fås i en variation med ahorntræstel; så hedder stolen DSW.

 

Eames stol fra Vitras er tegnet af det amerikanske designerpar Charles & Ray Eames og er en opdateret udgave af den originale Eames Fiberglass Chair fra 1950. Dengang blev den produceret i glasfiber. Eames Plastic Side Chair er den første industrielt fremstillede plastikstol.

“Få mest af det bedste til det største antal mennesker for den mindste pris.” Sådan beskrev Charles og Ray Eames et af deres mål som møbeldesignere.

I 1993 ophørte Vitra efter 36 år med at producere glasfiberskallen, fordi glasfiber ikke er genanvendeligt. Selve skallen fremstilles nu i polypropylen, et miljøvenligt plastmateriale, med samme siddekomfort og styrke.

BEMÆRK! HØJERE SÆDEHØJDE…
Vær opmærksom på at højden på DSR Eames stol nu er 43 cm i stedet for tidligere 41 cm.

Hvis du har spørgsmål, så send os en mail på  info@juhlsbolighus.dk eller ring til os på telefon 74 42 30 00

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/ 

Yderligere information

Steloverflade

,

Farve

, , , , , , , , , , , , ,

Designer

Du kunne også være interesseret i...

TOP