Tiger armstol – Henrik Lehm – Naver

Kontakt os for vejledning og variant

Materialer:
Ask sort, Eg sæbe og Valnød olie
Stel: Rustfritstål. 

Læder: Sort Viking

Mål:
B: 54 cm.
D: 54 cm.
H: 80 cm.

Beskrivelse

Tiger armstol – Henrik Lehm

Tiger armstol i træ, rustfrit stål og med polstret sæde. Stolen er skabt med fokus på menneskets naturlige siddebehov, uden at gå på kompromis med et elegant udtryk.

Henrik Lehm er en af de nye, danske designere, der er på vej mod international anerkendelse for moderne møbeldesign. Henrik Lehm videreføre den danske møbeldesign tradition i en velafbalanceret kombination med internationalt, industrielt design. Henrik Lehm designer moderne stole med en fantastisk siddekomfort, enkelte er allerede anerkendt som kommende klassikere. Lehms primære inspirationskilde er den moderne teknologi generelt, og naturens fremragende måde at designe og farvelægge på.

Naver Collection

Blev grundlagt i 1995. Det oprindelige idégrundlag var at skabe en komplet, homogen møbelkollektion med respekt for håndværket og traditionerne.  Materialer bliver udvalgt med stor omhu og hensynstagen til naturen. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel.

Designerne og arkitekterne blev udvalgt nøje til  møbellinjen. Producenterne tog udfordringen, der ligger i at producere Tiger stol og eksklusive møbler i massivt træ med respekt for det gamle håndværk, op. Det kræver omhu og faglig dygtighed at forarbejde møbler i massivt og ædelt træ. I dag fremstår Naver Collection som et moderne og tidssvarende mærke.

Fast lav pris

Hos Juhls Bolighus tilbyder vi et pris koncept. Det betyder, at vi i perioder kan tilbyde særdeles attraktive priser på udvalgte modeller herunder også Tiger stol.

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af stole, lænestole og gyngestole. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se flere armstole. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Tiger armstol – Henrik Lehm – Naver Collection

 

TOP