TILBUD!

JUUL903 – Nine-zero-three – Juul Furniture – Udstillingsmodel

DKK 22.990,00 DKK 19.495,00

Kontakt os for vejledning og variant

Udstillingsmodel 1 stk

Sofa 220 x 86 cm · Design Jens Juul Eilersen
Læder Prestige 10 ·

Download JUUL903 produktblad

Mål

Armhøjde (stel): 60 cm
Armbredde: 6 cm
Total dybde (stel): 86 cm
Siddedybde: 52 cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 67 cm

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

JUUL903 – Nine-zero-three – Juul Furniture

JUUL903  er en modul sofa med rigtig mange muligheder, der kan leveres betrukket med stof eller læder. JUUL903 er godt solidt møbelhåndværk designet af Jens Juul Eilersen og produceret af det nye brand Juul Furniture A/S på Eilersens egne fabrikker.

Sofaen er 220 cm bred og 86 cm dyb, betrukket med læder Prestige 10 til 19.495,-

Mål

Bredde: 220 cm
Armhøjde (stel): 60 cm
Armbredde: 6 cm
Total dybde (stel): 86 cm
Siddedybde: 52 cm
Siddehøjde: 42 cm
Totalhøjde(stel): 67 cm

JUUL903 Kampagne - modul sofa - Nine-zero-three - Juul Furniture

Materialer

Stel i massiv træ med sæde affjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretan skum. Pude fyldet i sæde er HR skum, todelt med et fastere skum i bunden og et blødere på toppen, med et svøb af polydun. Pudefyldet i rygpuder er polydun.

JUUL FURNITURE A/S er et nyt og selvstændigt brand i N. Eilersen A/S koncernen. JUUL arbejder videre med den høje kvalitet i materialer og holdbarhed. JUUL er garant for moderne formsprog og unik komfort. Juul sofaer er produceret på Eilersens egne fabrikker med sikkerhed for håndarbejde i højeste kvalitet udført af erfarne fagfolk. Strategien bag JUUL er, at alle skal have mulighed for at sidde ordentligt – til en fornuftig pris

 Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.Du kan også altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Yderligere information

Producent

Variant

TOP