Limited Edition

PH 2/2 Luna Limited Edition – Louis Poulsen

kr. 9.995,00 inkl. moms

Delbetaling
266 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 9.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 266 kr. Samlede kreditomk. 2.760 kr. Samlet tilbagebetaling 12.755 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 2/2 Luna Limited Edition – Louis Poulsen

PH 2/2 Luna – Louis Poulsen fås kun fra den 1. oktober til den 31. december 2023.

PH Luna, der oprindeligt blev introduceret i 1939, var kendt som “Natbordslampen”, et navn, der blev givet til den lille bordlampe af designeren Poul Henningsen. Den karakteristiske buede form på stilken gør PH Luna genkendelig, og den børstede messingfinish er et blødt og klassisk supplement til skærmene i opalglas. Oprindeligt var PH Luna kun 230mm høj, men i denne nye limited edition er den blevet højere, så den passer til flere formål. Lampens hoved kan justeres ved at dreje det, så det passer til dine lysbehov.

PH 2/2 Luna Limited Edition bordlampen med det karakteristiske buede stel og de tre mundblæste opalglasskærme er udformet i et underspillet, raffineret design. Foden, stellet og fatningen er fremstillet af ubehandlet børstet messing og vil derfor patinere flot over tid og give lampen sin egen unikke karakter. Tilgængelig fra 1. oktober til 31. december 2023.

 

PH-lampernes modelnumre henviser til skærmstørrelsen. I de “hele” modeller (også kaldet “rene”), som f.eks. 2/2, har overskærmen en diameter på 20 cm og tilsvarende underskærme. Proportionerne mellem skærmene er ca. 3:2:1, hvilket resulterer i et rundere og mere kompakt udtryk sammenlignet med “hybridstørrelserne” som PH 2/1.

 

Materiale
Skærme: Mundblæst hvidt, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Ubehandlet børstet messing med fine hårlinjer. Bemærk venligst, at den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina. Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder. Ledning: Brun stofledning med stik. PH’s initialer er diskret indgraveret over ledningen. Hovedet kan vippes 45° til hver side.

Lyskilde
1x25W E27

Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Poul Henningsen blev kaldt lyskunstneren, og som svar på dette svarede han: ”Laver man kunst, er man kunstner – god eller dårlig. Og det at belyse et rum er kunst!” Poul Henningsens lamper sælges i dag i hele verden i store tal – ”lampekunst” eller ej!

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til lige netop dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Klik her: Kontakt os for pris (juhlsbolighus.dk  eller ring på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17. Du kan også sende en mail på info@juhlsbolighus.dk.

Materialer:
Skærme: Mundblæst hvidt, opalt trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. Fatningshus, skærmholder, stander, fod og afbryder: Ubehandlet børstet messing med fine hårlinjer. Bemærk venligst, at den ubehandlede messing vil ændre sig over tid og udvikle patina. Ledningslængde: 2,8 m. Gennemgående afbryder. Ledning: Brun stofledning med stik. PH's initialer er diskret indgraveret over ledningen. Hovedet kan vippes 45° til hver side.