PH 5 Kobber pendel – Louis Poulsen

kr. 9.250,00 inkl. moms

Kontakt os eller besøg os i butikken i Sønderborg for vejledning og variant

PH 5 Kobber pendel med skærme af kobber kombineret med hvide skærme.

 

 

Bestillingsvare

• Levering
• Har du spørgsmål? +45 74 42 30 0

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS
Vis delbetaling
×
Delbetaling
250 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 9.250 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 250 kr. Samlede kreditomk. 2.715 kr. Samlet tilbagebetaling 11.965 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,07%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 5 Kobber pendel – Louis Poulsen

PH 5 Kobber pendel er en hyldest til Henningsens mest ikoniske design lancerer Louis Poulsen nu en jubilæumsudgave med skærme af kobber kombineret med hvide skærme.

I dag, seks årtier efter sin lancering, er Poul Henningsens berømte PH 5-pendel fortsat Louis Poulsens bedst sælgende design og en fantastisk repræsentant for Henningsens revolutionerende arbejde med at forme lys. Det oprindelige design med en diameter på 50 cm var så populært, at Louis Poulsen i 2017 skabte en version på 30 cm, PH 5 Mini. Som en hyldest til Henningsens mest ikoniske design lancerer Louis Poulsen nu begge versioner i en jubilæumsudgave med skærme af kobber og skærme i hvid. PH 5 var resultatet af Henningsens utrættelige arbejde for at skabe den ultimative blændfri pendel og er udstyret med hans revolutionerende treskærmssystem. Designet eliminerer enhver form for blænding og skaber en indbydende atmosfære med mennesket i centrum. Med sin varme spejlede kobberfinish reflekterer pendlen elegant sine omgivelser og beriger ethvert rum med tidløs elegance – uanset om den er tændt eller slukket.

Poul Henningsen (PH)

Poul Henningsens (1894-1967) livslange samarbejde med Louis Poulsen begyndte i 1924. Poul Henningsen var en af de første til at anerkender vigtigheden af at forme lyset, og i 1958, som en opfølgning på hans banebrydende treskærmssystem fra 1926, designede han PH 5 pendlen. Baseret på omhyggelige analyser af lysets reflektions kvalitet, er PH 5 kendetegnet ved den innovative blændfrie form og symmetriske belysning. Poul Henningsens pionerarbejde inden for belysningsteori, hvad angår struktur, skygger, blænding og farvegengivelse sammenholdt med menneskets behov for lys, praktiseres stadig den dag i dag i Louis Poulsen.Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen fortsatte resten af PHs liv.

PH 5 kobber pendel

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Skærme: Optrukket kobber, optrukket aluminium.
Afblændingsring: Kobber. Stag: Hvide, valset aluminium.
Dimension: Diameter 50 cm, højde 26,7 cm.
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 3 kg
Lyskilde: Maks. 75W E27

Metalversioner: Poleret messing eller kobber og hvid, mat pulverlakeret. Bemærk,
at kobber- og messingoverfladen er ubehandlet. Det betyder, at overfladen vil
ændre sig over tid og patinere.

Juhls Bolighus

I Webshoppen juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af lamper fra det danske firma Louis Poulsen. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for danske lamper og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærme: Optrukket kobber, optrukket aluminium
Afblændingsring: Kobber. Stag: Hvide, valset aluminium

Mål:
Ø: 50 cm
H: 26,7 cm
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks. 3 kg
Lyskilde:  75W E27