God pris

LE KLINT CARRONADE Høj Bordlampe – Sort

Original price was: kr. 7.995,00.Current price is: kr. 6.096,00. inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
CARRONADE lampe i sort med bøjle i olieret amerikansk valnød.

 

Kun 1 stk.

På lager

Delbetaling
180 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 6.096 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 180 kr. Samlede kreditomk. 2.526 kr. Samlet tilbagebetaling 8.622 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,76%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

LE KLINT CARRONADE Høj Bordlampe – Sort

LE KLINT CARRONADE Høj Bordlampe – Sort med bøjle i olieret amerikansk valnød fra LE KLINT.

CARRONADE er designet af den talentfulde svenske designer Markus Johansson. Kollektionen er udviklet som en komplet lampeserie, der oprindeligt er baseret på idéen om en bordlampe udformet som en lille kanon med lys i. Et legesygt, udfordrende og markant design.

Som pendel vil CARRONADE kunne anvendes overalt i boligen og virksomheden. Alene, i række eller i en klynge kan den anvendes som en smart og effektfuld belysning til både arbejdsbrug og almen rumbelysning.

CARRONADE bliver fremstillet med mange fine håndværksmæssige detaljer. Udgaven i sort er fremstillet i mat sort lakeret aluminium, med messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

 

Materiale

Farve: Sort
Højde: 60 cm
Diameter: 25 cm
Lyskilde: 420 LM – 4W E14

 

 

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af LE KLINT lamper og andre udvalgte lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampeafdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Farve: Sort
Bøjle: Olieret amerikansk valnød

Mål:
Diameter: 25 cm
H: 60 cm
Lyskilde: 420 LM - 4W E14