LE KLINT CARRONADE Spot Pendel – Sort

kr. 5.495,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
CARRONADE lampe i sort med bøjle i olieret amerikansk valnød.

 

 

Ikke på lager.

2 – 3 ugers leveringstid

Delbetaling
167 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.495 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 167 kr. Samlede kreditomk. 2.490 kr. Samlet tilbagebetaling 7.985 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,58%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

LE KLINT CARRONADE Spot Pendel – Sort

LE KLINT CARRONADE Spot Pendel – Sort med bøjle i olieret amerikansk valnød fra LE KLINT.

CARRONADE er designet af den talentfulde svenske designer Markus Johansson. Kollektionen er udviklet som en komplet lampeserie, der oprindeligt er baseret på idéen om en bordlampe udformet som en lille kanon med lys i. Et legesygt, udfordrende og markant design.

Som spotpendel vil CARRONADE kunne anvendes overalt i boligen og virksomheden. Alene, i række eller i en klynge kan den anvendes som en smart og effektfuld belysning til både arbejdsbrug og almen rumbelysning.

CARRONADE bliver fremstillet med mange fine håndværksmæssige detaljer.

Udgaven i Sandfarvet er fremstillet i matlakeret aluminium og med en bøjle i sæbevasket eg. Udgaven i sort er fremstillet i mat sort lakeret aluminium, med messingdetaljer og med en bøjle i olieret amerikansk valnød.

 

Materiale

Farve: Sort
Højde: 24 cm
Dia: 12 cm
Lyskilde: 420 LM 4W – E14

 

 

I Webshoppen på Juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af det danske firma LE KLINTs lamper og andre udvalgte lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus. Vi viser lamper i udstillingen sammen med det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores lampeafdeling har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Farve: Sort
Bøjle: Olieret amerikansk valnød

Mål:
Dia: 12 cm
H: 24 cm
Lyskilde: 420LM - 4W - E14