God pris

LE KLINT SNOWDROP 320 Gulvlampe

kr. 5.995,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

SNOWDROP 320 er tegnet af Kim Samson, Nicolai Sørensen og Thomas Harrit  for LE KLINT.

OBS! Der må påregnes længere leveringstid ved denne lampe, da pakken er en sådan størrelse at den ikke kan sendes med GLS

 

På lager

Delbetaling
178 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 178 kr. Samlede kreditomk. 2.520 kr. Samlet tilbagebetaling 8.515 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,04%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

LE KLINT SNOWDROP 320 Gulvlampe

SNOWDROP 320 er tegnet af Kim Samson, Nicolai Sørensen og Thomas Harrit  for LE KLINT.

Serien består af 4 forskellige størrelser pendler model 120, væglampen 220 og bordlampen 320.

Harrit-Sørensen Samson

Designtrioen Harrit-Sørensen Samson designede i 2009 lampeserien SNOWDROP.  Serien er inspireret af blomsten Vintergæk (på engelsk Snowdrop), Lampen er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne udtryk.

 

LE KLINT er en moderne og veldrevet virksomhed med et sortiment bestående af både klassiske og moderne belysningsprodukter, som bliver solgt over det meste af verden. LE KLINT har som en af de få danske designvirksomheder  valgt at fastholde sin produktion i Danmark. Le Klint har hovedkontor og fabrik beliggende i Odense

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg af lamper  fra LE KLINT. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk lampe og møbelkunst samt kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

Materialer:
Farve: Sort stel
Skærm: Hvid plast.

Mål:
Ø: 30 cm
H: 155 cm