God pris

LE KLINT 368 Gulvlampe – Sort

kr. 4.995,00 inkl. moms

Få rådgivning nu

Specifikationer

Stativ: metal
Farve: sort
Højde: 142 cm
Dia: 54 cm
Skærm: plast 12-21

På lager

Le Klint logo

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

LE KLINT 368 Gulvlampe – Sort

Lampen er designet af Flemming Agger i 1979. Den fremstilles i pulverlakeret sort eller sølvmetallic. Skærmen kan vippes i det øverste led. En klassisk og tidløs læselampe.

Flemming Agger Arkitekt, 1944

Flemming Agger blev først uddannet som møbelsnedker og dernæst som arkitekt fra Kunsthåndværkerskolen.  Han har blandt andet været med til at renovere TV-Byen, været sagsarkitekt på indretning og inventar af Miljøministeriet og på togstationen i Københavns Lufthavn.  

Til LE KLINT  har Flemming Agger designet en række metallamper. Kombinationen af de klassiske skærme og Flemming Aggers design blev en succes fra starten af.  I 1979 blev model 368 lanceret på messen i Göteborg. En klassiker var født, og LE KLINT 368 gulvlampe sort er den til dato bedst solgte standerlampe i Le Klints historie.

Materiale

Stativ: metal
Farve: sort
Højde: 142 cm
Dia: 54 cm
Skærm: plast 12-21

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

Materialer:
Stativ: metal
Farve: sort
Skærm: plast 12-21

Mål:
Diameter: 54 cm
H: 142 cm
Anbefalet lyskilde: 800 LM - E27