PH 3/2 – Overskærm – Ravfarvet glas – Louis Poulsen

kr. 3.160,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

PH 3/2 – Overskærm – Ravfarvet glas – Louis Poulsen

PH 3/2 – Overskærm – Ravfarvet glas. Skærme mundblæst ravfarvet trelagsglas. Passer til 3/2 Bordlampe i messing.

Poul Henningsen (PH) designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige modeller. PH lampernes numre refererer til skærmstørrelsen. PH 2/1 bord består af en overskærm på ca. 20 cm, men her er brugt mellem- og underskærme fra den model, der hed 1/1. Bordlampen i sin nuværende form blev introduceret i 2011.

Poul Henningsen

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed, der, foruden lys, bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

Materiale

Skærme: Mundblæst ravfarvet trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden. 

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af Lamper. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer: Materiale: Skærme: Mundblæst ravfarvet trelagsglas. Blankt på ydersiden, sandblæst på indersiden.