PH 5 Pendel – Louis Poulsen – Flere farver

kr. 7.395,00 inkl. moms

Kontakt os eller besøg os i butikken i Sønderborg for vejledning og variant

PH 5 lampen er designet af Poul Henningsen fås i mange farver og nuancer

 

 

På lager i enkelte udgaver
Bestillingsvare
Kontakt os ang. leveringstid

Delbetaling
209 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.395 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 209 kr. Samlede kreditomk. 2.604 kr. Samlet tilbagebetaling 9.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,83%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

PH 5 Pendel – Louis Poulsen

PH 5 Pendel er den velkendte PH 5 pendel der blev introduceret som en klassisk nyhed. Ingen kunne på dette tidspunkt vide, at PH 5 med tiden skulle blive et synonym på PH lampen. Uanset hvordan lampen installeres, og lige meget hvilken lyskilde man benytter, så er PH 5 fuldstændig blændfri. Armaturet blev døbt PH 5 på baggrund af hovedskærmens diameter på 50 cm. Poul Henningsen ønskede at forbedre lyskildens farve gengivende egenskaber i PH5. Derfor blev der indlagt små røde og blå skærme for at give et farvetilskud i den del af spektret, hvor øjet er mindst følsomt – nemlig rød og blå – og dermed svække lyset i det midterste område, – det gul-grønne – hvor øjet er mest følsomt.

PH 5  blev udviklet af Poul Henningsen (PH) i 1958

Poul Henningsen (1894-1967). Den mest betydningsfulde belysningsdesigner for Louis Poulsen, og hans ideer ligger til grund for firmaets belysningsfilosofi. En kulturpersonlighed der foruden lys bredte sig ud over revy, satire og samfundskritik. Samarbejdet med Louis Poulsen startede i 1925 og fortsatte frem til hans død.

 

PH 5 Pendel - Louis Poulsen - Flere farver

PH 5 Pendel

Design: Poul Henningsen.
Materiale: Mat lakeret aluminium.
Dimension: Diameter 50 cm, højde 26,7 cm.
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 3 kg
Lyskilde: Maks. 75W E27

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden PH lamper fra Louis Poulsen et stort udvalg af lamper og møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk design og møbelkunst samt kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg af møbler og lamper. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også altid meget velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt din forespørgsel drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Mat lakeret aluminium

Mål:
Ø: 50 cm
H: 26,7 cm
Ledningslængde: 3 m
Vægt: Maks. 1,8 kg
Lyskilde:  75W E27