God pris

Atto 5000 – Pendel – Secto Design

kr. 5.300,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant

Victo 4251 – Pendel – Secto Design Håndlavet af PECF- certificeret formpresset Birk i Finland af dygtige håndværkere.

 

På lager

Delbetaling
163 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.300 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 163 kr. Samlede kreditomk. 2.478 kr. Samlet tilbagebetaling 7.778 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 22,26%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

Atto 5000 – Pendel – Secto Design

Atto 5000 – Pendel – Secto Design Design Håndlavet af PECF- certificeret formpresset Birk i Finland af dygtige håndværkere. Træet giver et lys der er blødt og indbydende

Secto Design

Secto Design er et Finsk firma med respekt for nordisk birketræ og skandinavisk, enkelt design og professionelt håndværk. Med deres skarpe linjer og spændende arkitektoniske form er Secto lamper rum i sig selv. Lyskilden er skjult inden i lampen så den undgår at blænde. Det varme lys, der reflekteres fra birketræet, understrenger lampens rum og skaber et spændende og varmt miljø.

Skaberne Tuula Jusélius og Seppo Koho begyndte først at udvikle træmøbler, som var en stor succes. Dog var der mangel på markedet af trælamper, som passede til de respektive møbler. På den baggrund blev pendlen 4200 skabt og var derfra grobunden for resten af Secto Designs ideer og kollektion. Secto Design er blevet et verdenskendt navn inde for lampeverdenen. Mere end 94% af deres produktion bliver eksporteret internationalt og lamperne hænger eller står i lige fra private hjem, til restauranter og offentlige bygninger verden over.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for belysning ogdansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

Materialer:
Farve: Sortlamineret / Birk

Mål:
Dia: 34 cm
H: 29 cm