God pris

Octo 4240 – Pendel – Secto Design

kr. 4.995,00kr. 5.295,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Octo 4240 – Pendel fra Secto Design

Octo 4240 er håndlavet af PECF- certificeret formpresset Birk i Finland af dygtige håndværkere. Træet giver et lys der er blødt og indbydende. Octo serien er kendt for sine store, men luftige designs, der kombinerer imponerende størrelse med lethed. Den karakteristiske åbne struktur i lamellerne skaber et smukt lysspil, der giver både funktionel belysning og en dekorativ effekt. Octo pendlerne fungerer perfekt over spiseborde, i store stuer eller som en imponerende belysningsløsning i kommercielle rum.

Octo 4240

Sort lamineret Birk eller valnød

Mål

Stof ledning: 150 cm
Højde: 68 cm
Diameter: 54 cm
Vægt: 1,8 kg

Indpakning: 59 × 59 × 77 cm, 4,0 kg

Lyskilde: E27 base, max 42 W, excl.

Secto Design

Secto Design er et Finsk firma med respekt for nordisk birketræ og skandinavisk, enkelt design og professionelt håndværk. Med deres skarpe linjer og spændende arkitektoniske form er Secto lamper rum i sig selv. Lyskilden er skjult inden i lampen så den undgår at blænde. Det varme lys, der reflekteres fra birketræet, understrenger lampens rum og skaber et spændende og varmt miljø.

Octo 4240 fra Secto Design

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Sort lamineret Birk

Mål:
Diameter: 54 cm
H: 68 cm
Ledning: Stof ledning 150 cm
Anbefalet Lyskilde: E27 base, max 42 W, excl.