God pris

Octo Small 4241 – Pendel – Secto Design

kr. 4.595,00kr. 4.895,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Octo Small 4241 – Pendel – Secto Design

Octo Small 4241 er håndlavet af PECF- certificeret formpresset Birk i Finland af dygtige håndværkere. Træet giver et lys der er blødt og indbydende.

Octo serien er kendt for sine store, men luftige designs, der kombinerer imponerende størrelse med lethed. Den karakteristiske åbne struktur i lamellerne skaber et smukt lysspil, der giver både funktionel belysning og en dekorativ effekt. Octo pendlerne fungerer perfekt over spiseborde, i store stuer eller som en imponerende belysningsløsning i kommercielle rum.

Octo Small 4241 mål.

Stof ledning: 150 cm
Højde: 55 cm
Diameter: 45 cm
Vægt: 1,1 kg

Lyskilde: E27 base, LED max 20 W.

Secto Design

Secto Design er et Finsk firma med respekt for nordisk birketræ og skandinavisk, enkelt design og professionelt håndværk. Med deres skarpe linjer og spændende arkitektoniske form er Secto lamper rum i sig selv. Lyskilden er skjult inden i lampen så den undgår at blænde. Det varme lys, der reflekteres fra birketræet, understrenger lampens rum og skaber et spændende og varmt miljø.

 

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for belysning ogdansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Farve: Sort lamineret Bir

Mål:
Diameter: 45 cm
H: 55 cm
Stof ledning: 150 cm
Lyskilde: E27 base, LED max 20 W