God pris

Secto 4201 – Pendel – Secto Design

kr. 3.216,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Secto 4201 – Pendel fra Secto Design

Den allerførste lampe fra Secto 4201. Den var nyskabende og blev grundlaget for hele kollektionen af lamper. Secto 4200 og Secto 4201 er to af de mest ikoniske modeller fra Secto Design. Deres tidløse og klassiske udformning gør dem utroligt alsidige og velegnede til forskellige indretningsstile. Secto 4200 er ideel til brug over spiseborde eller i køkkener, hvor den giver et blødt og behageligt lys. Secto 4201 er en mindre version, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i mindre rum som entréer eller soveværelser.

Håndlavet af PECF- certificeret formpresset Birk i Finland af dygtige håndværkere. Træet giver et lys der er blødt og indbydende

Secto 4201

Sort lamineret Birk

Mål

Stof ledning: 150 cm
Højde: 45 cm
Diameter: 25 cm
Vægt: 1,2 kg

Indpakning: 26 × 26 × 50 cm, 1,4 kg

Lyskilde: E27 base, max 42 W, excl.

Secto Design

Secto Design er et Finsk firma med respekt for nordisk birketræ og skandinavisk, enkelt design og professionelt håndværk. Med deres skarpe linjer og spændende arkitektoniske form er Secto lamper rum i sig selv. Lyskilden er skjult inden i lampen så den undgår at blænde. Det varme lys, der reflekteres fra birketræet, understrenger lampens rum og skaber et spændende og varmt miljø.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Skærm: Sort lamineret Birk

Mål:
Diameter: 25 cm
H: 45 cm
Ledning: Stof ledning 150 cm
Anbefalet Lyskilde: E27 base, max 42 W, excl.