Bird – Buttet natur

kr. 599,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Bird – Buttet natur – Architechtmade

Bird – Buttet natur er tegnet af Kristian Vedel og produceres af Architechtmade

Kristian Vedel designede sin familie af fugle – børn, forældre og bedsteforældre tilbage i 1959. Selvom kun den lille BIRD blev sat i produktion, blev den hurtigt en af ​​de mest succesrige danske træprodukter fra 50’erne.

I dag er hele udtryksfulde BIRD familien blevet genindført. De er alle håndlavede og der bruges kun høj kvalitet af røget og naturligt egetræ. Ved at vippe hovedet i stort set alle retninger, kan fuglene udtrykke enhver sindstilstand – glad, trist, nysgerrig, opmærksom, osv. organer kan vendes på hovedet at gøre det enten en mandlig eller kvindelig.

Materiale

Eg

Højde

105 mm

 

Architectmade

Architectmades produkter er et indblik i nogle få, sjældne designgenstande, som nogle af Danmarks førende arkitekter skabte for mange år siden på deres vej til berømmelse.

Firmaets passion rækker ud over form og funktion. De ønsker at bevæge sig væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet hylde tidløse produkter, der holder. Architectmades produkter er fremragende håndværk og har gennemgået tre faser af kvalitetskontrol – de er lavet til at modstå tidens tand og kan nedarves i generationer.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Håndlavet i eg

Mål:
H: 10,5 cm