Flodhest – Kay Bojesen

kr. 799,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Flodhest – Kay Bojesen

Flodhest der er tegnet af Kay Bojesen. Flodhesten blev født i 1955 som et muntert indslag til at holde styr på blyanten på skrivebordet. Kay Bojesens fantasifulde familie af trædyr har en helt særlig appel til både børn og voksne.

Til rengøring anbefales at flodhesten tørres af med en tør klud. Flodhesten bør ikke stå i direkte sollys, da det udtørrer træet.

Designer:
Kay Bojesen

Materialer:
Eg

Kay Bojesen

I 1930’erne begyndte Kay Bojesen for alvor at dyrke sin interesse for at arbejde i træ. Han skabte blandt andet en serie af trædyr, der alle levede op til hans holdning til, at design skal være rundt, blødt og føles godt i hånden.

Han ønskede ikke at skabe tro kopier af virkelighedens dyr ej heller være for sofistikeret eller detaljerig, men i stedet at skabe fantasifulde varianter i et design, der tog afsæt i barnets egen verden, hvor ”linjerne skal smile”. Trælegetøjet skulle være enkelt, solidt og inspirere til leg.

Med disse grundtanker som udgangspunkt har Kay Bojesen skabt sine elskede træfigurer, der appellerer til barnet i os alle.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
FSC®-certificeret egetræ
Bemærk: Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys.

Mål:
B: 21 cm
H: 8,5 cm