Julemand – Kay Bojesen

kr. 749,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Julemand tegnet af Kay Bojesen

Julemand tegnet af Kay Bojesen

Kay Bojesens originale julemand der er fra 1940’erne med sæk og stok er en favorit, der vækker gensynsglæde, når kassen med julepynt findes frem år efter år. Kay Bojesens fantasifulde familie af træfigurer har en helt særlig appel til både børn og voksne. En klassiker og en god gaveide, der med garanti vil gå i arv i generationer.

Julemand med gavesæk

Kay Bojesen træfigurer er berømt over hele verden for deres unikke placering i krydsfeltet mellem fantasifigur og designobjekt. Hans naivistiske design er uden overflødige former, men med masser af sjæl og humor i håndværket, og julemanden er naturligvis ingen undtagelse. Med gråt skæg og velmagts-mave kigger ”Santa Kay” frem under sin hue med et kækt glimt i øjet, mens hans hænder griber om en stok og en sæk med gaver til alle artige børn og måske tilmed deres uartige venner…

Sækken er en moderne tilføjelse til Kay Bojesens originaldesign, der kan fyldes med pebernødder, godter og små gaver som del af boligens julepynt. Eller man kan lægge en ekstra lille gave til modtageren af julemanden, for gode ting kommer jo tit i små størrelser.

Julemand – Kay Bojesen kan betragtes som et forstudie til Kay Bojesens mest trælejetøj, nemlig aben, der så dagens lys i 1951, og har nøjagtig samme krop og konstruktion som den rødklædte træmand. Se det var et rigtigt juleeventyr!

 

Julemand - Kay Bojesen hos Juhls BolighusJulemand – Kay Bojesen

Designer: Kay Bojesen
Farve: Rød, hvid og grå
Materiale: Malet bøgetræ

Mål:
Højde: 20 cm
Bredde: 11 cm

Dybde: 5 cm

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Juhlsbolighus.dk er godkendt og kontrolleret af  juhls-bolighus-emaerket-kontrolleret-80x86

 

Materialer:
FSC®-certificeret Malet bøgetræ
Bemærk: Tør af med tør klud. Bør ikke stå i direkte sollys.

Mål:
B: 11 cm
H: 20 cm