Bent Hansen Hynde til DAR/DAW stol

kr. 795,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Bent Hansen Hynde til DAR/DAW stol

Bent Hansen Hynde til DAR/DAW  Eames stol. Hynden er dansk produceret af Bent Hansen A/SDet solide håndværk har altid været i højsædet hos Bent Hansen A/S, hvor man trækker på mere end 60 års erfaring.

Luksus hynde

Materialer:

Zenso2 207 Semianilinlæder Læder med sorte stikninger i kanten. 10 mm ekstra skum. I alt 17 mm skum.

Farve: 
Sort

Zenso 2

Zenso 2 læder er en blød og smidig læderkvalitet med et semi-mat udtryk, der giver møblet et tidløst look.

Denne læderkvalitet er blevet behandlet med en beskyttende overfladefinish, der gør læderet smudsafvisende, slidstærkt og let at holde rent. Overfladebehandlingen forhindrer læderet i at opbygge patina, men læderets naturlige præg er bevaret.

VEDLIGEHOLD: Beskyt mod direkte sollys, stærk varme og skarpe genstande. Støvsug kun med en blød børste. Rengør kun læderet, hvis det er absolut nødvendigt.

RENGØRING: Undgå kemiske produkter, læderrens og husholdningsprodukter. Vi anbefaler en opløsning af kogt vand og milde, naturlige sæbespåner:

  1. Pisk sæbespåner i det varme vand. ½ deciliter sæbespåner til 1 liter vand.
  2. Når vandet har stuetemperatur, smøres skummet ud over hele hynden med en blød klud. Læderet må ikke gennemvædes, så brug kun skummet.
  3. Når hynden er tør, kan læderet poleres med en blød, ufarvet bomuldsklud.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/