Hynde PP68 stol

kr. 1.125,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Hynde PP68 stol

Hynde PP68 stol er en vendbar hynde der er syet, så den passer perfekt.  Hynden er med 30 mm koldskum der giver en fantastisk sidde komfort.

Hynden er dansk produceret af Bent Hansen A/SDet solide håndværk har altid været i højsædet hos Bent Hansen A/S, hvor man trækker på mere end 60 års erfaring. der kan også fås en hynde med 4 stikninger

 

Materialer Hynde PP68 stol

Læder Zenso 2 uden stikninger

 

Farve: 

Sort

 

Bent Hansen

Dansk ejet familievirksomhed fra Ålborg der blev grundlagt i 1948. Har gennem tre generationer udviklet sig til en moderne designvirksomhed med en stor kollektion.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af varer fra PP møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se hele vores store udvalg af møbler. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

 

Materialer:
Farve: sort
Læder: Zenso 2 Læder med 4 stikninger