Plain Beat 1221 – Honey Rose – Silkeborg Uldspinderi

kr. 1.995,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Plaid i  100 % peruviansk højlandsuld

 

På lager

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Plain Beat 1221 – Honey Rose – Silkeborg Uldspinderi

Plain Beat 1221 – Honey Rose fra Silkeborg Uldspinderi designet af Tina Ratzer. Plaiden er vævet i 100 % peruviansk højlandsuld.  En plaid er nærvær i en maggiterning. Den varme, ro og hygge en plaid afstedkommer, gør den til en uundværlig del af ethvert hjem, stort som småt, ungt som gammelt

Farve
Honey Rose

Mål
130 x 190 cm

Uld

Uld er et unikt naturmateriale, der både kan køle og varme på grund af fibrenes særlige struktur der kan rumme masser af luft. Det er luften i et tekstil, der isolerer og derfor er en tynd uld-plaid langt varmere end en tykkere plaid i eksempelvis bomuld. Hos Silkeborg Uldspinderi starter fokus på råulden, så de altid kan sikre, at de får den ønskede kvalitet, der skal bearbejdes og omdannes til tæpper og puder, i en kvalitet der holder i mange år.

Silkeborg Uldspinderi

Den rå uld har altid været omdrejningspunktet for Silkeborg Uldspinderi og kærligheden til og fascinationen af uld som et unikt naturmateriale, er forblevet intakt gennem årene. Uld rummer uanede muligheder idet den varierer alt efter hvilket får den kommer fra og hvorfra på kloden den stammer. Dertil kommer spindingen, vævningen og efterbehandlingen, der åbner op for en verden af muligheder for at skabe smukke og gedigne produkter.

Silkeborg Uldspinderi har fulgt med råvaren og ekspertisen ud i verden og etableret egne kontorer i Peru og Litauen, hvor produktionen også foregår. I Peru lever alpakaen og i Litauen spirer viden og faglighed omkring tekstiler på højt internationalt niveau.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler, tæpper og lamper. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udvalg.  Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Uld: 100 % peruviansk højlandsuld
Farve: Honey Rose

Mål ca.:
130 x 190 cm