Poulin Design – Picasso – Portrait Dora Maar – Pude

kr. 1.495,00 inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant
Leveres med en kvalitets monteringspude produceret i Danmark.

 

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Poulin Design – Picasso – Portrait Dora Maar – Pude

Poulin Design – Picasso – Portrait Dora Maar – Pude 45×45 cm eller 60 x 60 cm, Jacquardvævet af Jules Pansu det eksklusive franske væveri i Halluin.

Picasso
Picasso en af verdens mest produktive og betydende malere i det 20. århundrede og en af stilskaberne inden for moderne kunst. Sammen med Georges Braque grundlagde han kubismen. Picasso malede gennem sin karriere i mange forskellige stilarter og lavede også skulpturer.

Poulin Design
Poulin Design har eneforhandling af Jules Pansu produkter i Skandinavien og Tyskland. Poulin Design har valgt at satse på den kunstneriske side af Jules Pansus meget omfattende produktion, med bl.a. Magritte, Picasso og Miro, Legér og Kandinsky, idet Jules Pansu har tætte relationer til disse kunstneres efterkommere, og eneret til vævning af deres værker.

 

Jules Pansu

Jules Pansu er eksklusiv Fransk vævekunst i Verdensklasse, som aldrig tidligere har været repræsenteret i Danmark. Firmaet er grundlagt i 1878 og er stadigvæk i familien Pansu´s eje, nu i 4. generation. I Jules Pansu´s værksteder i Halluin, fortsætter man med at videreføre denne stolte tradition og med at specialisere sig i Jacquard vævning, opkaldt efter den anerkendte håndværker Joseph-Marie Jacquard .
Jacquard opfandt metoden og væven der tillader langt større alsidighed og kunst i vævningen end tidligere metoder.

Eric og Alain Pansu tog over i 1976 –  og med 4. generation engageret i design og produktion af puder, tæpper, vægtæpper og gobeliner i en meget høj kvalitet, fortsætter familievirksomheden Jules Pansu med at ekspandere både i Frankrig og udlandet. Virksomheden viderefører i dag traditionen med at producere vægtæpper, tæpper og puder af store verdenskunstneres værker.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler og brugskunst. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
95% Bomuld og 5% Polyester
Leveres med en kvalitets monteringspude produceret i Danmark

Monteringspude:
Pudebetrækket er af duntæt 100% bomuld fremstillet uden kemikalier
Fyldet er andefjer og dunMål ca.:
45 x 45 cm eller 60 x 60 cm