The Hanger – Klassik Studio

kr. 2.949,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

The Hanger – Klassik Studio

The Hanger fra Klassik Studio eller “Hængeren” blev designet i 1964 af Adam Hoff & Poul Østergaard og er deres mest anerkendte design. Den bruges som bøjle og knagerække, og skaber liv til rummet på en helt unik og original måde. The Hanger er ikke blot funktionel, men er også et skulpturelt element til hjemmet.

Klassik Studio

Klassik Studio har oprindelse i Klassik Copenhagen. Siden 1991 har Klassik Studio været den førende specialbutik inden for vintage designklassikere. Med deres helt specielle erfaring herfra, har Klassik Studio håndplukket unikke og forglemte produkter, der stadigvæk er utroligt relevante i måden, vi indretter os på i dag. I samspil med vores egne designere, formgiver vi produkter, der går hånd i hånd med vores danske designtradition, men samtidigt ser fremad mod nye tendenser og behov.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af borde. Men kom ind i Juhls Bolighus og se vores udvalg fra Klassik Studio. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/