Vipp 11 Toiletbørste Sort

kr. 1.695,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 11 Toiletbørste Sort

Vipp 11 toiletbørste hovedet og inderrøret kan udskiftes. En gummiring i toppen sikrer at børsten lukker tæt, mens ekstra tyngde i bunden sikrer god stabilitet.

Materialer
Pulverlakeret stål,
Rustfrit stål
Silikone
Nylon
Plastik

Farve
Fås i sort og hvid

 

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Pulverlakeret stål
Rustfrit stål
Silikone
Plastik

Mål:
Diameter: 9 cm
Højde: 43,5 cm
Farve: Fås i sort og hvid