Vipp 270 Brødkasse Sort

kr. 1.495,00 inkl. moms

LEVERING - LÆS MERE RÅDGIVNING - KONTAKT OS

Ingen produkter set for nylig.

Vipp 270 Brødkasse Sort

Vipp 270 Brødkasse i Sort har et rengøringsvenligt stållåg, et rummeligt volumen og en vaskbar, fødevaregodkendt inderpose der altsammen giver en funktionel måde at opbevare brød på. Inderposen er monteret på en gummiring for optimal isolering og nem rengøring, der sammen med små ventilationshuller sikrer en hygiejnisk opbevaring af brødprodukter. Låget i børstet stål er udstyret med et greb i gummi. Gummiringen i bunden beskytter overflader ligesom forhøjninger indvendigt i bunden sikrer ventilering under brødet.

Materialer
Pulverlakeret stål,
Rustfrit stål
Gummi
Bomuld

Farve
Fås i sort og hvid

 

Vipp

Vipp-historien begynder i 1939 med en skraldespand til Marie. Holger Nielsen, en ung metalarbejder, fremstiller en robust, pedalstyret skraldespand med vippelåg til sin kones frisørsalon. I dag er Vipp stadigvæk en familiedrevet virksomhed, og Vipp er vokset til en stor samling af industrielle designprodukter, der er udviklet ud fra den funktionelle filosofi for pedalspanden. I 2009 blev skraldespanden optaget i den permanente designkollektion på Museum of Modern Art i New York – Museet er det eneste sted i verden, hvor skraldespanden bare er til pynt.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af lamper, møbler og tilbehør. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Pulverlakeret stål
Rustfrit stål
Silikonegummi
Bomuld

Mål:
Bredde: 41,5 cm
Dybde: 22,5 cm
Højde: 19 cm
Farve: Fås i sort og hvid